PRAKTISCH

Hoe kan ik een afspraak maken?


Via de contactpagina vind je de verschillende manieren waarop je mij kan contacteren. Dit kan via telefoon, via e-mail of via deze website.

Hoe lang duurt een sessie?


Een individuele sessie duurt 45 minuten. Ik vind het belangrijk om op tijd te beginnen en op tijd af te ronden. 

Waar moet ik rekening mee houden?


Gelieve stipt op tijd te komen. Je belt aan bij de voordeur en ik kom de deur voor je opendoen. Indien je te vroeg bent, kan je even in de gang plaatsnemen. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping.

Belangrijk om te weten is dat er momenteel geen toilet beschikbaar is voor cliĆ«nten. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Wanneer zijn er sessies mogelijk?


Momenteel werk ik enkel op vrijdag overdag. Het is dus enkel mogelijk om een traject te starten indien u zich vrij kan maken op vrijdag. 

Moet ik rekening houden met een wachtlijst?


Op dit moment heb ik geen wachtlijst. Ik streef ernaar binnen maximum 14 dagen een eerste afspraak te geven.

Is er parkeerplaats?


De praktijk bevindt zich in een woonhuis op het dorpsplein van Sint-Maria-Lierde. Er is steeds gratis parkeerplaats op het plein.

Hoeveel kost een sessie?


Aangezien ik enkel begeleidingen aanbied binnen de eerstelijnspsychologische zorg, betaal je slechts 11 euro per sessie. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan betaal je slechts 4 euro. Sowieso is de eerste sessie steeds gratis.

Hoe kan ik betalen?


Betalen gebeurt altijd op het einde van de sessie. Dit kan met cash, via Payconiq of met de mobiele app van jouw bank. Er wordt niet met overschrijving of factuur gewerkt.

Wat indien ik niet kan komen naar mijn sessie?


Afzeggen kan tot ten laatste 48 uur voor de afspraak. Binnen de 48u kan u enkel kosteloos annuleren in geval van ziekte of overmacht.

Indien je binnen de 48 uur afzegt zonder geldige reden, wordt er een kost van 25 euro in rekening gebracht. Indien je vergeet af te zeggen, wordt de prijs van een volledige sessie aangerekend, namelijk 50 euro.


Gelieve via sms of e-mail te annuleren.

Wat is je erkenning als psycholoog?

Mijn erkenning kan je hieronder terug vinden. Overigens heb ik ook een visum (nr. 294540) bij FOD Volksgezondheid.